Thaise massage
Traditionele Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.

Kruidenstempel massage
De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, acitverende of ontspannende eigenschap bezitten.
Tevens bevorderd het de bloedsomloop.


Kruidenstempelmassage, een ontspannende massage met dieptewerking

Behalve een ontgiftigende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend. 

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma's zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

 

Voet massage
Voetmassage is een eeuwenoude geneeswijze, die uitgaat van het principe, dat er in de voeten reflexzones liggen, die corresponderen met klieren, organen en andere delen van het lichaam. Deze massage geeft, als voornaamste, heilzame effect, een diepe ontspanning, door deze ontspanning, wordt de bloedtoevoer naar alle organen gestimuleerd.Een relaxerende voetmassage is een echte weldaad, zeker indien uitgevoerd met een welgeurende olie. 

Voetreflexologie

Reflexologie herstelt en onderhoudt de energiedoorstroming in het hele lichaam. Deze energiedoorstroming is de basis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van een blokkering van deze energiedoorstroming. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, handen en oren, de zogenaamde "reflexzones". Massage van deze zones kan energieblokkeringen opheffen en aldus herstellen.

Voetreflexologie is geen geneeswijze. Het relaxeert en harmoniseert het lichaam en verhoogt het zelfgenezend vermogen. 

 

Stoelmassage
Een stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage. De massage kan op bijna elke gewenste locatie (werkplek, feestje, bij u thuis of andere locatie) worden gegeven. Na de behandeling op de speciale massagestoel voelt men zich ontspannen en verfrist.

Een stoelmassage is een drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. De stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage en wordt gegeven op hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het resultaat is dat men zich 
ontspannen en verfrist voelt. Het is een opkikker voor lichaam en geest!

Stoelmassage is tevens een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. 

Een stoelmassage is niet voor iedereen geschikt!!
Een stoelmassage is een preventieve massage en kan geen behandeling voor medische klachten zijn. Een stoelmassage is ook niet geschikt voor zwangere vrouwen!!

De voordelen van een stoelmassage zijn;
Laagdrempelig Stoelmassage kan over de kleding heen worden gegeven, men hoeft zich dus niet uit te kleden.Men voelt zich zittend op een massagestoel soms comfortabeler dan liggend op een massagetafel.De massage kan gegeven worden op bijna elke locatie.